trešdiena, 2011. gada 24. augusts

Pludinātas puķes+ pirkumiņš


Nagi lakoti ar OPI Canberra't without you 2 kārtās, puķes ar Orly Soul mate ( kamēr 2 nagu lakas kārtiņa nav nožuvusi ar dotiņu uzliek 5 punktiņus un ar smalku otiņu izpludina ziedlapiņas, jādarbojas ļoti ātri, savādāk nekas nesanāk). Vidū piecstūrains spīdumiņš ar spoguļa mirdzumu.

Un šodien biju Salon Line, šo to iepirku:
Essie proteīnu bāzes laka, Orly Glosser virslaka, Zoya Rica un kkāda hologrāfiskā nagu laka ne no salon line
Sanāca gan nedaudz vilties iekš Salon Line- izvēlējos šo toni, jo Summertime kolekcijai bija atlaide, bet biju ļoti sarūgtināta, ka tā akcija bija tikai uz cenu zīmes, mājās čekā konstatēju, ka izsista pa pilno cenu :( Piezvanīju pasūdzējos viņiem, bet slikta sajūta tik un tā, būtu ņēmusi tad kādu citu toni pa to pilno cenu. Tā kā atkal būšu moža iepērkoties, lai mani neapčakarē.

10 comments:

  1. Vai var uzzināt cik maksā OPI, Essie, Zoya un Orly nagu lakas iekš Salon Line?

    AtbildētDzēst
  2. Un vēl man radās jautājums - Vai tiešām, lai kaut ko nopirktu iekš Salon Line vajag būt ar diplomu, vai arī šajā veikalā tomēr var kaut ko iegādāties arī ne-profesionāļi?

    AtbildētDzēst
  3. Salon Line var iepirkties arī neprofesionāļi,tikai cenas ir 2x-3x augstākas nekā nereģistrētajiem klientiem. Zoya tur bez klienta kartes maksā 8 vai 9 ls,ar karti 4,90 LS. Essie neesmu piefiksējusi cik bez kartes maksā, ar karti pērku bišķi zem 4ls. OPI un Orly es pērku Oniks Beta veikalā Dārzaugļu ielā, tur visiem cenas vienādas, gan profesionāļiem, gan nē. Opi laikam bija 4,78 Ls un Orly 3,68 vai kkā tā. Protams, arī oniks betās Origo, gallerijā Rīga un Riga Plazā ir, tikai tur ir uzcenojums salīdzinot ar Dārzaugļu ielu!

    AtbildētDzēst
  4. Tb nekā reģistrētiem nevis nereģistrētiem klientiem

    AtbildētDzēst
  5. OPI, Orly un China Glaze arī pērku Oniks Beta veikalā. Vienkārši pirmo reizi uzzināju, ka ir iespēja iegādāties arī citur, izņemot vēl Stockmann. Būs kādreiz jāieiet Salon Line... tā teikt - uzdāvināt kaut ko sev uz dz/d. :D Paldies par info!

    AtbildētDzēst
  6. Mani uz salonlainu aizveda draudzene, kas nodarbojas ar vaksāciju . toreiz , pateicoties viņas pro kartei, izdevās nopirkt par" lētākām " cenām . tik un tā tās man likās dārgas.

    Nākamajā reizē viņai uz kartes uzrakstīja 'tikai vaksācija" , tas triks vairs negāja cauri, apskatīju toņus un pasūtīju internetā :D
    manuprat, ar visiem tiem uzcenojumiem, vienīgie zaudētāji ir paši veikali .

    AtbildētDzēst
  7. Nu jā, Salon Line viņi baigi skatās, lai nepērk ar savu karti kādam citam.

    AtbildētDzēst
  8. nē, vienkārši agrāk draudzene pirka gan vaksācijai, gan pārējam . bet tad šie laikam pamainīja noteikumus .
    Vairāk tur neiepērkas :) teica , ka atrada veikalu, kur tā pati produkcija lētāk:)

    AtbildētDzēst
  9. Zoya un Essie nagu lakas nekur vairs nav redzētas iekš LV?

    AtbildētDzēst
  10. Pagaidām neesmu manījusi nevienā citā veikalā

    AtbildētDzēst