sestdiena, 2012. gada 14. aprīlis

Skaistām skropstām un savāktām uzacīm

Tā nu ir sanācis, ka skropstu tuša nav mana must- have lieta un nespēju nekādi ar tām iedraudzēties, visi mēģinājumi beigušies ar priecīgu mammu, kurai kosmētikas maciņā iekrīt jauna tuša. Tāpēc man ir svarīgi stiprināt savas skropstas, lai tās būtu garas un skaistas ikdienā. Pirmais līdzeklis, ko lietoju bija Mavala "Double cils".
Bilde no http://hairaiser.wordpress.com/
Šis līdzeklis izpildīja savu galveno misiju un manas skropstas bija tiešām garas. Tiku pie viņa ebayā, aptuveni par 4Ls. Pirms tam nebiju šādus stiprinošos līdzekļus lietojusi un tiešām atšķirību varēja redzēt. Tagad šis līdzeklis ir pieejams arī LV, cena ap 10 Ls. Vienīgais, kas man nepatika- aromāts, bet tas nebija spēcīgs un gandrīz momentāli izgaisa pēc uzklāšanas. Vērtējums 8/10.Nebiju savlaicīgi nodrošinājusies ar rezervīti un kad līdzeklis beidzās, negribēju nedz tērēt 10 Ls, nedz gaidīt kamēr atceļos pie manis no ārzemēm un nolēmu dot iespēju pašmāju produktam. Lasītās pozitīvās atsauksmes un atlaide tam  vēl vairāk atviegloja manu izvēli. Tā nu manā īpašumā nonāca balzams skropstu un uzacu stiprināšanai "Kredo Lux" ar keratīnu. Jāsaka, ka šis līdzeklis nebija ne ar ko slikrāks par ārzemju līdzinieku, vien tas ir bez smaržas un lētāks.
Šo līdzekli es lietoju 3 veidos: uz nakti kā skropstu stiprinātāju, kā uzacu želeju, lai tās savāktu. Man ļoti patīk, ka tas iesūcas uzacīs, nevis paliek uz tām un nāk pēc tam nost maziem gabaliņiem. Kā arī klāju uz skropstām grima ietvaros, lai noņemtu pūdera un acu ēnu daļiņas, padarītu skropstas melnākas un dzīvīgākas.  Vērtējums: 10/10





Tādas izskatās manas skropstas bez skropstu tušas. Līdz debesīm un kā reklāmās rāda nav, bet garākas kā nelietojot neko ir :)

9 komentāri:

  1. Ir mēģināts, bet man patīk ja ir ne tikai labi, bet arī ērti. Ar rīcineļļu ir nedaudz ķēpa

    AtbildētDzēst
  2. Šo produktu lietoju kādreiz diendienā, kad skropstu tušas vēl nelietoju.Kavlitāte šim pašmāju produktam ir ļoti laba! Laikam uz vasaru būs jāiegādājas šis produkts vēlreiz.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekritīšu, ka šim tiešām ir laba kvalitāte.

      Dzēst
  3. Ieintriģēji . būs jāizmēgina . Manas skropstas ir tik niecīgas, ka ideāli, lai pamanītu vai kāds no pagarinojošiem līdzekļiem vispār strādā :D
    Rīceneļļu es mēginaju , liku uz naktīm, bet nepatika , ka no rīta acis jocīgas, sapampušas un atmetu to domu . Domāju vajag dot vēl vienu iespēju un likt dienas laikā .

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man rīcineļļai nepatika, ka pat ar skropstu birstīti klājot tā tomēr nonāca arī uz ādas, un manām acīm arī bija tāda pati reakcija- piepampums.

      Dzēst
  4. kur šādu kredo lux var iegādāties?

    AtbildētDzēst
  5. Vai esi mēģinājusi arī citus skropstu balzāmus no Dzintara? Zinu, ka ir vēl 2, taču vai ir vērts tos mēģināt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām neesmu, šis iet uz beigām, ja atradīšu, nopirkšu, izmēģināšu un dalīšos atsauksmēs ;)

      Dzēst