svētdiena, 2012. gada 1. janvāris

Catrice


Sveicieni un laba vēlējumi Jaunajā gadā. Lasot LV meiteņu blogus, kritu kārdinājumā iemēģināt daudz ko jaunu. Pirmkārt, devos uz Eurokos veikalu. Pamēģināšanai nopirku visādās lietiņas sejas skaistumam, protams, arī wet n wild acu ēnas :D Bet neiztiku arī bez nagu lakas. Šoreiz izvēlējos jaunumu Latvijā- Catrice nagu laku tonī Purplelize. Cena bija 2 lati ar santīmiem.


 Lai iegūtu izteiksmīgu toni pietiek ar 2 kārtām, nagu laka ļoti labi žūst, labi klājās un ir ērta otiņa. Bildēs gan izskatās, ka vietām tā ir gaišāka, bet dzīve izskatās vienmērīga. Kopumā man ļoti patīk un noteikti nopirkšu pamēģināt vēl kādu tonīti.
    Pēc slavas dziesmām Flormar nagu lakām nopirku arī kādas 5 Flormar nagu lakas izmēģināšanai, taču neesmu vēl paguvusi tās iemēģināt. Sevišķi priecīga esmu par lakām ar dažādiem mirdzumiņiem, ko izmantot kā virslaku un skaisto pelēko tonīti, ko centīšos drīzumā atrādīt.
   Tā kā esmu apņēmusies šogad mazāk slinkot attiecībā uz bloga rakstīšanu, centīšos to arī īstenot. Vēl domāju, ka varbūt sākt rakstīt arī par citām skaistuma lietiņām, ne tikai nagiem..

2 komentāri:

  1. Apsveicu ar jaunajiem pirkumiem! ;)
    Es tikai PAR, lai tu rakstītu arī par citām skaistuma lietiņām...

    AtbildētDzēst
  2. Kāds izskatās nagu lakas iepakojums? Šis ir ļoti labs tonis!

    AtbildētDzēst