sestdiena, 2012. gada 21. janvāris

Pēdējā laika vilšanās

 Pastāstīšu par pēdējā gada pirkumiem, kurus nožēloju.
 The Body shop E vitamīna izgaismojošs,mitrinošs krēms. Pamēģinot uz rokas likās, ka būs labu labais, bet... pats lielākais mīnuss ir, ka pāris stundas pēc uzklāšanas tas nāk nost no sejas, it kā lobās un skats nav no tiem labākajiem. turklāt ar izgaismošanu jāuzmanās, jo krēmam ir zilgans atspīdums, ja to ideāli neizlīdzina vai uzklāj bagātīgāk, tad t-zonas izskats nav patīkams. Tā nu stāv un krāj putekļus, jāmet būs vien ārā, jo tam neredzu pielietojumu.
 Faberlic krēms ādas toņa izlīdzināšanai, iesaka lietot arī kā make-up bāzi. Kā bāzi viņu lietot vispār nav iespējams, jo uzklāt tonālo virs viņa ir neiespējamā misija, nevienmērīgi un pleķaini, turklāt pēc laika tas lobās nost ar visu brīnumkrēmu.
 Jessica nagu laka. Ļoti skaists koraļļu tonis, uz ko liku lielas cerības, bet tās neattaisnojās. Pirmkārt, tonis skaists ir pudelītē, bet uz naga pat 3 kārtās tas ir caurspīdīgs un neizskatās sulīgs, kā gribētos. Otrkārt, arī lietojot nagu lakas bāzi, tā atstāj pigmentāciju uz naga,  ko nebiju gaidījusi no profesionālās nagu lakas. Tā arī neesmu nevienu citu tonīti mēģinājusi un nākotnē arī neplānoju.
Himalaya sejas skrubis. pasūtīju to internetā, kad saņēmu pirmā vilšanās bija smarža, man pat gribētos teikt smaka. Otrā vilšanās, ka skrubja daļiņas ir ļoti lielas, asas un pilnīgi nepiemērotas sejas ādai. Ja nebūtu tā pretīgā smaka varētu izmantot ķermenim, bet tā-  pa taisno miskastē!
Kādas ir jūsu lielākās vilšanās pēdējā laikā?

2 komentāri:

  1. ogo skaidrs, par BS, žēl kādreiz šī līnija man ļoti patika nosacītā ''jaunībā'' :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pieļauju,ka pārējā līnija arī tagad ir laba, jo neko citu no tās neesmu mēģinājusi. Vispār pārsvarā no TBS pērku tikai kosmētiku un otas, šis sejas krēms bija tāds izņēmums.

      Dzēst