sestdiena, 2012. gada 11. februāris

ELF Beautybook

Sveikas! Pirms kāda laika izpārdošanas ietekmē veicu vēl vienu pasūtījumu no ELF . Sūtījumā iekļāvu arī 48 acu ēnu komplektu, sauktu par Beautybook. Mājas lapā izskatījās, kā palete, kura bagāta ar košiem toņiem paletes labajā pusē un mierīgākiem toņiem kreisajā, tātad ar plašu pielietojumu. Kad saņēmu sūtījumu, kaste, kurā bija iepakotas ēnas viesa manī lielas cerības.

Kaste pietiekami liela izmēra, lai katra ēna nebūtu mikroskopiska izmēra, dizains arī apmierinošs, bet.. pirmā vilšanās, kad izņemu āra kastītes saturu. pašas acu ēnas ir apmēram 1/3 no kastes izmēra.
Nākamais nepatīkamais pārsteigums seko atverot manu "skaistuma grāmatu". Vecu guaša krāsu smaka, iekšā acu ēnu putekļi un rodas iespaids, ka tās ir bijušas lietotas. Dažu ēnu virsmā arī tādi kā iespiedumi, to virsma nav gluda.
Tiesa, toņi vēljoprojām izskatās daudzsološi, taču arī šajā ziņā seko vilšanās. Pigmentācija tuvu nullei, ēnas nav viendabīgas, it kā atsevišķi ēnas tonis no šimmera, ļoti grūti klājas, ir super nenoturīgas ( lai noņemtu pietiek pieskarties ar tīru vates plāksnīti). Kopsavilkums- ārējā iepakojuma kastīte ir vienīgais, kas man +/- patika. Labi, ka izpārdošanā maksāja tikai 3,75 paundi.
P.S. tas nenozīmē, ka ELFam ir tikai slikti produkti, ir lietas, kas man tīri labi patīk ;)

4 komentāri:

  1. nu jā , nav jauki. paldies , ka padalījies :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Npk ;) Negribu, lai vēl kāds izjūt vilšanos ;)

      Dzēst
  2. Studio līnijas produkti ir labi. Man nepatika parastais vaigu sārtums. Tonis bija ūberlabs, bet lieli spīdumi iekšā. Tagad domāju kam atdot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī lētajā līnijā ir gadījušās labas lietas, sevišķi lūpām.

      Dzēst