ceturtdiena, 2012. gada 2. februāris

Vampire's Love

      Tā kā essences produktiem ir labas atsauksmes un arī pašas mēģinātais pārsvarā nav licis vilties, nolēmu izmēģināt šo to no Vampire's Love. Nopirku nagu lakas True Love un Old Buffy, kā arī acu ēnu paleti Love at first bite.
      Izmēģināt paspēju violeto nagu lakas toni ar smalku violetu šimmeri True Love. Salīdzinot ar essences nagu lakām, kas maksā 0,99 Ls, šai ir  krēmīgāka un biezāka konsistence, kā ari nedaudz platāka otiņa.



Neskatoties uz to, ka klāju bagātīgā kārtā, tā nožuva ļoooti ātri, klājās vienmērīgi un izskatās fantastiski labi. Bildē gan nav sanācis notvert, jo fotogrāfēts dabīgā apgaismojumā, bet pie mākslīgā apgaismojuma violetajam tonim pievienojas lillīgi rozīgs spīdums. Noturība arī laba ( maniem nagiem īsti labi nekas neturas, bet pagaidām ar šo nav problēmas).


Tā kā nebija veikalā testeris, šīs ir pirmās acu ēnas, ko nopirku, nezinot, kas mani sagaida iekšā. Par laimi nebija vilšanās, kaut arī toņi vairāk vakara grimam. Salīdzinot ar essences "SunClub" acu ēnu paleti, šajā paletē ēnas ir daudz pigmentētākas ( izņemot gaiši rozā, kas nav īpaši pigmentēta, sevišķi uz plakstiņa), kā arī tām ir labāka noturība. Mans favorīts augšējā rindā pa kreisi zeltīti-zaļgani-melnīgsnējais. 

2 komentāri:

  1. Man arī patika šīs kolekcijas nagu laka

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vislabāk patīk, ka noturīgāka, jo tāds slinkums, kad katru dienu vajag lakot pa jaunu.

      Dzēst