trešdiena, 2012. gada 15. februāris

Kā mūs tomēr čakarē

Iegāju šodien Drogās, tāpat vien joka pēc. Redzu- essences nagu lakām 40% atlaide, protams, dažas paņemu, kāpēc nepapildināt kolekciju par 0,59 Ls??? Lūpu spīdumiem arī -40%, daudzām citām precēm arī, izvēlos tonīšus, kas interesē, par tādu naudu jau nav žēl pamēģināt, pat ja nepatiks. Prieki beidzās, kad nonācu pie kases. Nagu lakas sit pa 0,99 kā iepriekš bijis, pārējām precēm arī cenas sit bez atlaides. Prasu ko tā- kārtējo reizi jums pie produkta viena cena, bet kasē cita? Aizgāja apskatījās, jā tur rakstīta tā atlaide, bet jāpērk pa cenu, kādu rāda kasē, jo viņi neesot vainīgi. Palamājos un nepaņēmu beigās neko. Spriežot pēc tā, ka pārējie rindā piebiedrojās man, neesmu vienīgā, kam šitas jociņš ar cenām nav svešs.

7 komentāri:

  1. man arī riebjas šādas situācijas (laikam jau nevienam nepatīk), it īpaši, kad kaut ko no tā, ko esi paņēmusi, esi sen gribējusi :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par laimi, tas bija spontānais pirkums, bet tik un tā velti laiku, izvēlies, sapriecājies jau un še tev..

      Dzēst
  2. Nav jauki gan . Pareizi darīji :) es arī šādā situācijā demonstratīvi visu nolieku un izeju, nenopērkot neko

    AtbildētDzēst
  3. es starp citu šodien drigās uz mūkusalas apļa piepirko šo to no essence (ar tām atlaidēm). lielākais prieks par lip stain par 93 saņiem :)

    AtbildētDzēst
  4. Cerams, ka bija arī tās atlaides, jo biju dusmīga un nosūdzēju PTAC, Esot solījušies laboties, bet man pašai šodien nesanāca laiciņš iečekot, vai tiešām ir labojušies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Des zinu par ko runā. Tur stends neveiksmīgs, jo atlaide attiecas uz cenu šiltes norādītiem toņiem, tā kā tur ļoti rūpīgi jāskatās, piem., 003 laka vai 874 lūpu spīdums. Ne uz visiem produktiem ir atlaide

      Dzēst
    2. Tagad var saprast, pirms tam bija tādas lielākas zīmītes vnk ar 40% atlaidi un paši viņi nesaprata kam ir, kam nav atlaides.

      Dzēst