piektdiena, 2012. gada 7. decembris

Šis nav mans mīļākais acu krēms

Ko ražotājs solīja? Oga Oga Green Refreshment mitrinošs krēms ādai ap acīm ir gurķu svaiguma un rudzupuķu maiguma apvienojums - tieši tas, kas nepieciešams nogurušai acu zonas ādai. Rudzupuķu ūdens ir lielisks līdzeklis ādas nomierināšanai un pietūkuma samazināšanai. Gurķu ekstrakts, bagātināts ar askorbīnskābi (vitamīns C), mīkstina ādu un padara to mazliet gaišāku. Avokado eļļā ir daudz A, B1, B2 un D vitamīnu, kā arī sterolu, lecitīna, aminoskābju un citu vajadzīgu skābju.
Ko domāju es? Kāpēc zaļais saprotu- krāsa un sastāvs, kāpēc atsvaidzinājums? Nesaprotu. Krēms ne pārāk labi iesūcas, nepieciešama vairākkārtīgi to iestrādāt āda, kas nav tas labākais acu zonai. Pampuma un loku samazināšanu nenovēroju. bonusā tam visam nedaudz velkoša sajūta pēc uzklāšanas. Ir jau arī kas labs- iepakojums ar ērtu dozatoru. it kā labs sastāvs, bet nez kāpēc tas nedarbojas, vismaz manā acu zonā nē :(
 Vērtējums: 4/10
Sastāvs: rudzupuķu ūdens (Centaurea Cyanus Flower Water), avokado eļļa (Persea Gratissima Oil), mandeļu eļļa (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), dabisks emulgators (Benzyl Alcohol, Acetic Acid),ekoloģisks gurķu ekstrakts (Glycerin Glycerine, Cucumis sativus, Aqua),dabīgs konservants (Benzyl Alcohol, Acetic Acid), ksantāna gumija (Xanthi Gum), E vitamīns (Tocopherol)
Cena: Ls 5,03

2 komentāri: