sestdiena, 2012. gada 29. decembris

Svētku noskaņās

Decembris bijis tāds ļoti skrejošs mēnesis un blogam atlicis pavisam maz laika. Tagad skriet apkārt nevaru, slimība ieradījusi vietu gultā un līdz ar to ir arī laiks pievērsties blogam, tā kā nav sliktuma bez labuma :) Šodien domāju, kas ir šī gada foršākie atklājumi skaistumkopšanas jomā, tuvākajās dienās gaidiet rakstu! Bet tagad nedaudz par decembra jaunumiem..
2012. gadā Latvijā ienākuši daudzi jauni zīmoli, par ko liels prieks. Pašā nogalē Latvijā ir ienācis INGLOT ( tirdzniecības centrā Riga Plaza), pēc neveiksmīgajiem centieniem BB izstādē, šoreiz nespēju turēties tam pretī. Cenas gan vidēji 0,50- 2 latiem augstākas nekā izstādē, bet tik un tā pieejamas. Protams, acu ēnas un papildus- nagu laka ( esmu sajūsmā par tās kvalitāti un lietošanas ērtumu, ceru, ka neesmu bijusi veiksminiece izvēloties toni un arī pārējie ( kas nav mazā izvēlē) ir tikpat lieliski), bronzeris/sārtums un izgaismojošs konsīleris. 

Šādi tādi jaunumi no Urban decay- primer potion- sapratu, kāpēc šis produkts ir tik izslavēts, 24/7 acu laineris- arī esmu apmierināta, un pirmo reizi izmēģināju lūpu krāsu zīmuļa formā- UD Super-saturated high gloss lip color- ļoti ērti lietot ( neesmu gan vēl tikusi līdz asināšanai), bet tagad āķis lūpā pamēģināt arī citu brendu šāda veida produktus, sevišķi Tarte.


Kompaktie meteorīti- ceru sajūsminās tikpat ļoti kā bumbiņu forma, TBS ingvera lūpu balzams- ļoti patīkamas pārmaiņas, nav vairs jābrauc ar pirkstu iekšā, uzklāšanas princips gluži kā EOS par pārējiem produktiem pagaidām vēl nevaru izplūst garos komentāros, atstāšu, ko stāstīt arī uz nākamo gadu!

5 komentāri:

  1. Veseļojies!!
    Gaidīšu rakstu par Inglot acu ēnām! :)

    AtbildētDzēst
  2. Nē, nē, kompaktie meteorīti nav tādi paši kā bumbiņu meteorīti. Kā pūderis, kompaktie man patika, bet tā kā cerēju sagaidīt to pašu, ko no bumbiņām, vīlos.
    http://velvetmimosa.blogspot.com/2012/07/guerlain-meteorites-compact.html

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To tādi paši biju domājusi kvalitātes ziņā :) Pēc Tavas atsauksmes jau sapratu, ka atšķiras, kompaktos gribu izmantot visai sejai, jo bumbiņas man vairāk kā izgaismotājs.

      Dzēst
  3. Vai ir kkur atsauksme par inglot acu ēnām?

    AtbildētDzēst