svētdiena, 2013. gada 6. janvāris

Inglot Nail Enamel #370, atsauksme

Beidzot arī pie mums ir INGLOT, kādam iepazīšanās sanākusi veiksmīgāka, kādam neveiksmīgāka, kādam vēl tikai priekšā. Mans veiksmes stāsts no INGLOT ir nagu laka, par pārējiem produktiem vēl nav tāds viennozīmīgs viedoklis, bet nagu laka gan man patīk un ļoti!
Tā kā toņu izvēle ir ļooooti liela, ilgu laiku pavadīju izvēloties, bet esmu ļoti apmierināta ar izvēli, un ja pat vīrs izteica komplimentu par nagu lakas toni, tas jau ir daudz, jo parasti vienīgais, ko viņš mēdz teikt- a ko nagi nav uzlakoti?
Tonis izskatās atšķirīgs dažādos apgaismojumos, brīžiem parāda savu pelēko raksturu, brīžiem brūno vai vairāk violeto. Nagu laka viegli, līdzeni klājās, lepojās ar glancētu finišu pat bez virskārtas.

Nagu lakai klasiska, taisna otiņa, kas nav pārāk plata un nesmērē kutikulas. Parasti tumšās nagu lakas uz maniem nagiem dzīvo tikai vienu dienu, un arī nevienmēr visu dienu labi izskatās, šī divas dienas izskatās ļoti labi, bet var vēl arī trešo dienu nostaigāt, nedaudz pielabojot.
Vērtējums: 9/10
Cena: 5,50 Ls
Ja nagu lakas cena būtu 2 nevis 5 ar pusi lati, tad noteikti manā kolekcijā gozētos jau vēl pāris tonīši. Vai esi mēģinājusi INGLOT nagu lakas, ka patīk?

6 komentāri:

  1. Ļoti skaists tonis!
    Vēl neesmu neko no INGLOT mēģinājusi, noteikti tas jālabo :)

    AtbildētDzēst
  2. Piekritīšu, tonis der visiem dzīves gadījumiem.

    Piederu pie tām ar neveiksmīgo pieredzi,taču nagu lakas uz stenda pamēģināju, man ļoti patika. Jā, ja cena varēt būt nu labi, ne 2, bet 3 lati, bet 5.50, a 02 kolekcijai visi 7, ir padārgi.

    Milzīgs pluss ir tāds, ka nagu lakas var mēģināt uz saviem nadziņiem, jo veikalā ir testeri.

    P.S.
    pie reizes arī par Taviem komentāriem manā blogā, izlasi, lūdzu Inglot rakstā komentārus - mēs nevaram atvērt Tavu profilu (izlasīsi - sapratīsi)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, kļūdu izlaboju ;) Jā testeri viņiem nodrošināti visam, tas gan forši.

      Dzēst
  3. Jā, un vai šī nebūs līdzīga Chanel Paradoxal un Anny must have?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pašai nav šie toņi, tik vien cik pudelītes veikalos pacilātas, bet noteikti nē. Es pat nevaru izskaidrot, kas nosaka to toņa maiņu, bet šim ir tāds glancis, nevis TAS spīdums kā tām abām lakām.

      Dzēst