piektdiena, 2013. gada 11. janvāris

Reviva labs rožūdens sprejs, atsauksme

Bieži saka- kas der visam neder nekam, bet šis nebūs tas gadījums.

Esmu atradusi šim produktam vairākus pielietojumus, domājams, šeit jāpateicas ražotājam, kurš pacenties ne tikai saražot labu produktu, bet arī iepakot to iepakojumā, kas padara to ērti lietojamu. Katru dienu lietoju šo rožūdeni ( patiesībā sastāvā ir arī citas sastāvdaļas, bet rožūdens ir pirmais - tātad vislielākā proporcija) kā toniku pēc sejas tīrīšanas. Otrs pielietojums- grima fiksētājs, palīdz novērst pūderīgu izskatu. Treškārt- šis ir ļoti labs un patīkams sejas mitrinātājs, arī ziemā, kad nav jādodas ārpus telpām, bet apkures sezona liek sevi manīt, ļoti patīkami un efektīvi vienkārši uzsmidzināt uz sejas. Bez mitrināšanas nodrošina arī atsvaidzinājumu.

Bieži izsmidzinātājs rada problēmas, bet šajā gadījumā ir ideāli- ļoti smalks, diez gan liels laukums tiek aptverts, nodrošinot tieši nepieciešamo daudzumu nepieciešamajā vietā.

Jāsaka- lai patiktu šis produkts, ir jāpatīk rožu 
aromātam, jo tas, nenoliedzami, ir jūtams.
Sastavā arī hialuronskābe, glicerīns, augu ekstrakti, A un B vitamīns.
Iegādājams iherbā- šeit. cena 6,48$ par 236 ml.
Vērtējums: 10/10

6 komentāri:

  1. Gaidu maiju un rozes savā dārzā!! Protams, tas jau nebūs tas kā rūpniecīgi ražots rožūdens, tomēr ilgi domāju izmēģināt rožūdeni uz sejas.
    Pret rožu aromātu man nav pretenzijas, patīk, bet neesmu sajūsmā, jo citreiz produktos tas aromāts ir pārāk pārsātināts! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tas gan skan interesanti, man arī dārzā ir rozes, kas ar viņām jādara, lai mājas apstākļos tiktu pie rožūdens?

      Dzēst
  2. Kā tagad ar i-herbu? Vel jo projām nodoklis un liels bardaks? Gribētos kaut ko pasūtīt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienu reizi nebija nodoklis ( 31$ vērtība), pēdejā (vertība uz paciņas bija 29$) bija nodoklis. Ap 3 nedēļām pēdejā laikā nāk paka

      Dzēst
  3. Šis rožūdenis ir lielisks! Nezinu, varbūt pie vainas tas, ka bērnībā vectētiņš rozes audzēja un bija rožu smaržas apvīts, bet vēl joprojām ļoti patīk, kad jūtu rožu smaržu.

    AtbildētDzēst