pirmdiena, 2013. gada 18. marts

JOIK viegls acu krēms ar mango sviestu un argāna eļļu, atsauksme

Vēl viens mūsu kaimiņu ražotāja produkts. Šoreiz acu krēms. Tos varu iedalīt 3 kategorijās- nebija slikts, kurā ierindojas vairākums, nebija nekādas jēgas un pirkšu vēl. Lai gan šim ir mīnusi, bet šis ir kandidāts uz atkārtotu iegādi.

3 galvenās sastāvdaļas uzreiz pēc ūdens- mango sviests, argāna eļļa un makadamijas eļļa. Izlasot šķiet, ka krēms būs pārāk trekns un nepiemērots  ādai ap acīm. Arī atverot iepakojumu tā šķiet, bet viss mainās tiklīdz krēms nokļūst uz ādas. Acumirklī tas izkūst un paliek pavisam vieglas tekstūras un demonstrē lieliskas iesūkšanās spējas, kas ļauj izvairīties no pārmērīgas krēma smērēšanas, pietiek ar pāris maigām kustībām, līdz krēms ir iesūcies.

Manu galveno prasību acu krēmam- mitrināšanu- pilda lieliski. Mitrināšana arī ir iemesls, kāpēc sāku lietot krēmu ādai ap acīm, lai izvairītos no priekšlaicīgām krunciņām, visas pārējās funkcijas, kas tiek bieži norādītas uz acu krēmu kastītēm, lieliski izpilda citi kosmētikas produkti. Cīnās arī ar tumšajiem lokiem ( šo īpašību pats ražotājs nemaz nav solījis uz iepakojuma), bet tie tik un tā neiztiek bez konsīlera, bet līdz šim nav nācies mēģināt nevienu krēmu, kas pilnībā ļautu izvairīties no konsīlera lietošanas.
Krēmam piemīt pavisam viegls un neuzkrītošs aromāts, kas jūtams tikai iepakojumā. 
Mazais mīnusiņš- iepakojums, man pie sirds labāk iet krēmi ar pumpīti, bet šī krēma labās īpašības atsver šo mīnusu. Tomēr no ārpuses iepakojums man gan ļoti patīk- tāda klasiska atturība, augstas kvalitātes kartona kastīte.
Iegādājams Stockmann.
 

Cena: 4,50 Ls ( ik pa laikam iespējams iegādāties vēl lētāk)
Vērtējums: 8/10


4 komentāri: