sestdiena, 2013. gada 2. marts

Piebeigts februārī + 100 day spending ban

Esmu tomēr nopirkusi 2 lietas- sauso šampūnu un matu krāsu, bet 100 day spending ban noteikumus vēl joprojām neesmu pārkāpusi, jo šīs lietas man patiešām bija beigušās. Piebeigti šomēnes 12 produkti, tad nu sīkāk par tiem.
1. Giovanni Perfectly platinium šampūns- zilais šampūns blondīnēm, ļoti sausināja matus un noteikti nebija labākais dzeltenā toņa noņemšanā. Atsauksme šeit
2. Domašniji recepti matu eļļa ampulās- jau nezinu kurs iepakojums, lēti un labi- mati spīdīgi, pabaroti.
3. LUSH Aqua mirablis- ķermeņa skrubis, šo pēc spending bana noteikti pirkšu atkārtoti, āda paliek ļoti maiga, pabarota, kopta, lielisks, bet neuzbāzīgs aromāts. Atsauksme
4. D&G 3 L'imperatrice- vienas no manām mīļākajam ikdienas smaržām.
5. Organic shop šoklādes un cukura skrubis- šīs firmas skrubji man nav likusi vilties, patīkama cenas un kvalitātes attiecība. Salīdzinot ar medus& kanēļa šīs firmas pārstāvi, šis būs vairāk piemērots tiem, kam patīk tāda kārtīga un pamatīga skrubēšana un aromāts fantastisks- īsts kakao pulveris, nevis pārsaldināta sintētiska šokolāde.
6. Reviva labs Body firming lotoin- viegls citrusu aromāts, normāla mitrināšana, bet nu tā iesūkšanās, vai pareizāk sakot neiesūkšanās.. laikam ar mērķi, lai ilgi jāsmērē, kamēr iesūcas un ir vismaz kāds ādu nostiprinošs efekts no masāžās, jo no pašā krēma to nenovēroju.
7. Andrew Barton sausais šampūns. Arī vairākkārt atkārtots pirkums, patīk. Šoreiz gan pēc kolēģes labajām atsauksmēm nopirku pamēģināšai Lee staford.
8. Davidoff ECHO smaržas- arī ikdienas aromāts, viens no vīra mīļākajiem. Ziedi/ augļi- ambra, vīnogas, īriss, muskuss.
9. Natura siberica šampūns sausiem matiem- apjoms un mitrināšana. Patika aromāts, bet nebija tāda pilnīga tīrības sajūta, šo atkārtoti nepirktu.
10. Planeta organica kakao sviestsa roku krēms- laikam pats dīvainākais roku krēms, ko nācies lietot- sajūta it kā uz rokām tiktu smērēts tāds kopjošs ūdens. Ļoti šķidrs ar patīkamu aromātu, bet ar šo pietiks tikai lietošanai, piemēram, darbā pēc roku mazgāšanas. Mitrināšana pavisam viegla un nesaglabājas ilgu laiku, toties ātri iesūcas un nepaliek nospiedumi uz papīriem.
11. Chandler Farm banānu un kokosriekstu roku krēms- aromāts spēcīgs, iedarbība ilglaicīga, tāds izteikti bagātīgs roku krēms, lietoju pirms gulētiešanas.
12.  Nuxe Creme Fraiche 24 hr moisturizing mask- ražotājs jau nosaukumā pateicis, ka maska sniedz 24 stundu mitrināšanu, tieši tā arī ir. Uzklāju to pirms gulētiešanas un nemaz neņēmu nost, no rīta vienkārši veicu sejas attīrīšanas procesu kā parasti. Sejas āda izjuta nu tādu komfortu, un tiešām saņēma nepieciešamo mitrināšanu pēc apkures sezonas gaisa nepatīkamās ietekmes.

Kopumā pagaidām 100 day spending ban izlietoti 23 produkti, klāt nākuši 2. Sevišķs prieks, ka nākamajā mēnesī, domājams, piebeigto produktu vidū būs arī kāds pārītis pārstāvju no dekoratīvās kosmētikas.
Kāda Tev februārī jauno/ izlietoto produktu attiecība?






19 comments:

  1. Atbildes
    1. Nu re, neesmu vienīgā, kam viņas ļooooti patīk :) Sākumā domāju, ka netikšu galā ar 100 ml un apniks, bet jau 2. pudele aizgājusi.

      Dzēst
  2. Es tā kā skatījos uz Planeta Organica roku krēmiem, bet man nepatīk tādi šķidri, tādēļ, laikam, nepirkšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Toreiz dāvanā saņēmu arī ar šī sviestu no tās pašas firmas, kad notestēšu dalīšos atsauksmēs arī par to, varbūt būs atšķirīgs.

      Dzēst
  3. O, veselas divas smaržas, super! Pēc atsauksmes patika tā Nuxe maska, būs jāieprovē.

    Vai spending bana laikā jau sakrātais naudas daudzums pietuvojas mērķim?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šomēnes laikam vēl vienas smaržas būs cauri.
      Nu vispār nebiju domājusi, ka tik daudz aiziet tām skaistumlietiņām. Jūtami labāks stāvoklis kontā un ir jau sanācis īstenot vienu skaistu ieceri.

      Dzēst
  4. ir doma man arī sākt spending ban :D
    http://kristinesviskautkas.blogspot.com/ -seko :)

    AtbildētDzēst
  5. lai kolēģe atnes pasmaržot Lee strafford sauso šampunu.. mn ir bijis parastais vinu šampuns, tas bija ok, bet, kas nopirku lidzekli aukstam laikam un vel kkadu viņu spreju, no smaržas vareja tiesam apvemties..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aromāts ir spēcīgs un specifisks, bet man kaut kā nav nepatika pret to!

      Dzēst
  6. Es arī sāku smērēt tās ampulas matos, pagaidām nekādu dižo rezultātu nemanu ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. galvenais rezultāts, kuru es pamanu- mati paliek spīfdīgi un izskatās daudz veselīgāk.

      Dzēst
  7. Es eju un ostos to D&G , patīk, bet kaut ka pietrūkst , bet tomēr domāju pirkšu , vēl apdomāju . Smaržas man sāpīgā tēma - nopērku, patīk pāris dienas un tad burtiski sāk riebties :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir smaržu periodi- vienā brīdī trakoti patīk, tad vispār nepatīk, pēc laiciņa atkal uznāk patikšana. Bet ir arī bijušas, kas aizceļojušas, jo tā atkārtotā patikšana nav atnākusi.

      Dzēst
  8. ieliku dažus pirkumus wishlistā :)

    AtbildētDzēst