sestdiena, 2013. gada 17. augusts

Geomar Latte detergente attīrošais pieniņš, atsauksme

Izdzirdot vārdu Geomar, tas noteikti saistās vairāk ar ķermeņa kopšanu- skrubjiem, dubļiem, pretcelulīta līdzekļiem. Šim brendam ir arī sejas kopšanas līdzekļi- gan attīrošie, gan krēmi.
Šis nebija mērķtiecīgs pirkums, vairāk sarunas ar konsultanti rezultāts+ lasītās labās atsauksmes par ķermeņa kopšanas produktiem, līdz ar to gribējās noskaidrot, vai arī sejas kopšanas produkti ir tikpat slavējami?

Ražotājs šo rekomendē kā nomierinošu, mitrinošu un barojošo pieniņu, īpaši uzsverot tā sastāvu. Produkts nesatur silikonus, parabēnus, naftas pārstrādes produktus, mākslīgās krāsvielas, alergēnus. Dermatoloģiski testēts.


Pieniņš ir vieglas konsistences un noteikti nerada sajūtu, ka cenšos notīrīt seju ar krēmu. Aromāts ir labi jūtams, man tas atgādina jūru ( sastāvā ir jūras sāls, just gan nevar absolūti nekādas skrubējošas daļiņas, konsistence ir ļoti maiga un pilnīgi viendabīga). Pēc sejas notīrīšanas aromāts ātri izgaist. Uz ādas tas ir ļoti patīkams. Āda jūtas mitrināta, nav lipīga. Par barošanu es gan nepiekristu, pieniņš šķiet pārāk liess.
Iepakojums ir vienkāršs, tomēr ļoti ērts. Noliekot ar korķi uz leju stāv stabili un nav jāmokās, lai pieniņu dabūtu ārā, kad tas jau ir nedaudz palietots.
Sastāvs

Iespējams līdz šim izklausījās kā pasaka, sevišķi, ja sejas attīrīšanai patīk izmantot pieniņus. Diemžēl ir arī kāda sliktā īpašība, kas ir nozīmīgāka par visām labajām- tas neattīra seju pietiekami, pēc tam tonizējot seju uz vates paliek daudz par daudz make-up paliekas. Lai seja būtu pietiekami tīra vēlreiz jālieto toniks, vai jāiesaista papildspēki sejas attīrīšanā  un tad jājautā- kāda velna pēc tas saucas attīrošais pieniņš?? Ja būtu mitrinošais, nekādu iebildumu nebūtu. Veiksmīgi ir nodrošināta patīkama un ērta lietošana, tikai izpaliek pats galvenais- efektivitāte. Šis ir tas gadījums, kad ir izdevušies veiksmīgi un kvalitatīvi produkti vienā segmentā, bet ne tik veiksmīgi citā.
Cena: nedaudz virs 4 latiem
Vērtējums: 4 no 10

3 komentāri:

  1. Man pieniņi kaut kā nav iegājušies, bet, iespējams, balstoties uz sastāvu es to iegādātos, skaidrs, ka tagad vairs nē! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, sastāvs arī mani paņēma + labie ķermeņa produkti.

      Dzēst
  2. Vai tad pēc visiem pieniņiem nav jālieto toniks?

    AtbildētDzēst