otrdiena, 2012. gada 24. aprīlis

Kaņepju līnijas pārstāvis

Šodien pastāstīšu savus iespaidus par The Body shop intensīvi mitrinošo balzāmu. Uzreiz jāsaka, ka kaņepju līnijas aromāts man īsti neiet pie sirds, jo, manuprāt, tas ir diez gan spēcīgs un specifisks, bet šo balzāmiņu paņēmu, jo pietrūka līdz zīmogam klientu kartē un tam bija atlaide.
 Jāsaka- nenožēloju to. Paredzētais pielietojums ir sevišķi sausām ķermeņa vietām- elkoņiem, ienadžiem, papēžiem u.c. Uz vietām, kur aromāts būtu labi jūtams es to nelietoju, bet uz pēdām- der ideāli. Uzklāju to pirms gulētiešanas un uzvelku zeķītes. Efekts jūtams nedaudz jau uzreiz pēc uzklāšanas, bet pēc miega ir pavisam maigas pēdiņas. Rokas gan man vienmēr gribās nomazgāt pēc tā lietošanas.
  Produktam ir bieza krēmveida tekstūra, bet tā kā šī balzāma sastāvā ir dažādas eļļas, šī sviests un bišu vasks, saskaroties ar ādu tas patīkami izkūst.
Iepakojumā ir tikai 40g, taču tas ir samērā ekonomisks. No otras puses- ērts iepakojums, ko var paņemt līdzi, bet kurš gan gribētu ciemos smērēties ar krēmu, kam ir šāds aromāts? :D
Sastāvs: Glycine Soja Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii, Parfum, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citric Acid, Limonene.
Šobrīd šī produkta cena ir 5 Ls.
Vērtējums 8/10. 2 balles nost par aromātu, kas samazina tā izmantošanas iespējas. Ja tas labāk smaržotu izmantotu arī ienadžiem, elkoņiem, jo darbojas tas tiešām labi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru