pirmdiena, 2012. gada 16. aprīlis

Mana alternatīva Weledas "Birch cellulite oil"

Kādu laiku atpakaļ man saasinājās šī sieviešu iemīļotā problēma un bubulis- celulīts. Ķēros problēmai klāt gan sportojot, gan daudz lietojot šķidrumu, bet gribēju arī papildus kādu krēmiņu, eļļiņu, kas uzlabos manas cīņas rezultātus. Sāku lietot Weledas pretcelulīta eļļu, tā kopā ar manu citu pasākumu kompleksu patiešām darbojās, bet 20$ par 100ml, kas iztērējās nenormālos tempos ( jo cītīgāk smērēšu, jo skaistāka taču būšu!), sāka nedaudz iesist robu budžetā. Pēc 3 pudelīšu izlietošanas, kas pietika vien aptuveni 2 mēnešiem, sāku domāt, ka vajag ko jaunu. Papētot Weledas eļļas sastāvu un palasot ēterisko eļļu iedarbību, nonācu pie šādas kombinācijas:
1. Kā bāzes eļļu izmantoju Now foods aprikožu kauliņu eļļu. Cena par 473ml 8,40$. eļļas iedarbība- paaugstina ādas elastību un tonusu, mitrina un saglabā ūdens līdzsvaru ādā. Aktivizē lipīdu apmaiņu, aktīvi ietekmē vielmaiņu.
2. Laima ēteriska eļļa- uzlabo ādas elastību, pretcelulīta iedarbība. 30 ml par 4,57$ . Visas ēteriskās eļļas pietiks ļoti daudz reizēm, kā arī tās var izmantot citiem mērķiem, piemēram, aromterapijai. Pievieno bāzes eļļai ne vairāk kā 5%
3.Kanēļa ēteriskā eļļa- tonizē ādu, stimulējoša iedarbība, rada siltuma sajūtu. 5,34$ par 30ml. Nepievienot vairāk par 1% no bāzes eļļas, jo tad var būt kairinoša iedarbība!
4. Greipfrūta eļļa- plaši tiek pielietota kā pretcelulīta līdzeklis, tonizē ādu, savelkoša iedarbība uz audiem. Stimulē vielmaiņas procesus organismā. 30 ml par 7,63$. Pievieno līdz 5% no bāzes eļļas.
Vēlams pirms lietošanas notestēt, vai nav alerģijas. Liels pluss, ka aprikožu kauliņu eļļai ir pudele, kas aizsargā no saules gaismas nelabvēlīgās ietekmes, ēteriskās eļļas gan glabāju tumšā un vēsā vietā. Pēc eļļas uzklāšanas vairākas stundas nedrīkst sauļoties.
Šī eļļu kombinācija uz mani darbojās tikpat labi kā Weledas. 

Kopumā par visu sanāk samaksāt 25,94$ - bet iegūstam gandrīz puslitru eļļas un ēteriskās eļļas pietiks vairākām reizēm. Visas eļļas sūtīju no iherb.com. Aprīlī sūtījumiem virs 40$ bezmaksas piegāde, ar kodiņu BES060 saņem atlaidi savam pirmajam sūtījumam !

4 komentāri:

  1. Ļoti noderīgs raksts, manuprāt, tik labs!:)

    AtbildētDzēst
  2. kā Tev šķiet, vai kanēli varētu aizvietot ar kādu citu? Man nu tiiiik ļoti nepatīk kanēlis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, droši, piemēram, ciedra, fenheļa, kadiķa, piparmētras, melisas, priežu, bergamontes... šīm arī ir pretcelulīta iedarbība ;)

      Dzēst