pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

Giovanni, 2chic Ultra-sleek body lotion , brazilian keratin & argan oil, atsauksme

Lai arī aiz loga nekas neliecina, ka ziema kādreiz plāno atstāt Latviju un varētu parādīties siltāks laiks un pat pienākt kādreiz vasara, šoreiz pastāstīšu par produktu, kas būs lielisks tieši vasarā. Ja izlasot nosaukumu, man bija pilnīga pārliecība, ka šis būs bagātīgs ziemas losjons, tad, sākot to lietot, uzreiz sapratu- šis būs ādai draudzīgs siltajā laikā. Giovanni produkti man likuši vilties tikai vienu reizi ( zilais šampūns), tāpēc diez gan bieži tos pasūtu iherbā. Skaistumkopšanas jomā argāna eļļa ir topā, vairāk gan matu kopšanai, bet nolēmu to izmēģināt arī ķermeņa kopšanas produktā.

Losjonam ir super ērts iepakojums ar pumpīti, pēc dušas nav jācenšas nekas atskrūvēt, apgriezt otrādāk un kratīt vai izcīnīt kādu citu cīņu, lai tam tiktu klāt.  Jāsaka, patēriņš gan ir samērā liels, ceru arī tiekot līdz iepakojuma beigām, nebūs problēmas to dabūt ārā.


Produkta aromāts ir svaigs, viegls un man nedaudz atgādina citrusaugļus, taču pavisam neuzkrītošs. Pēc uzklāšanas tas nebūs jūtams un netraucēs lietot mīļākās smaržas, savukārt tiem, kam patīk losjoni ar izteiktu aromātu, kas jūtams vēl kādu brīdi pēc uzklāšanas, šis noteikti nebūs īstais variants.





Konsistence ir ļoti viegla, kas nodrošina losjona ātru iesūkšanos, bet neskatoties uz vieglumu ir jūtama ādas mitrināšana. Ja ir izteikts ādas sausums un nepieciešama ādas barošana, šis losjons nav pietiekami bagātīgs, lai to nodrošinātu un pastiprināti sausajām vietām būs jālieto papildus kāds barojošāks līdzeklis.


Bez argana eļļas un keratīna, sastāvā arī olīveļļa, šī sveists, beta karotīns, makadamijas eļļa, kokosriekstu eļļa. Lai gan sastāvs ir bagāts ar eļļām un sviestiem, konsistence ir saglabāta tiešām viegla.

Cena iherbā: $ 6,90. Latvijā, ja nemaldos, ap 9 latiem. 
Pasūtīt variet šeit.
Vērtējums: 8/10

P.S. ilgais spending bans un pāris neveiksmīgas dienas mani padarīja vāju...

Īpašs prieks par chubby stick, collistar ēnu bāzi, clinique dāvanu par pirkumu, Loreal micerālo ūdeni, Caresse lūpeni, nu un par visu pārējo arī. Būs par ko rakstīt blogā uz nebēdu! Kādi Tev pēdējā laikā veiksmīgi pirkumi?

8 komentāri:

  1. Normāls norāviens :D
    Viens no iemesliem, kpc man nevajag spending banu - viss nāk atpakaļ ar uzviju

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kaut kā palīdz bišķi tie spending bani, savādāk es vienkārši vislaik kko gribu pirkt.
      Bet nu jā, maz nav.

      Dzēst
    2. Takā tievēšana :D

      Dzēst
  2. Ha, ha, plosts labais! Bet nu vismaz būs biežāki ieraksti no Tevis, kas tikai pozitīvi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Galvenais jau, lai laiks atrodas, tad arī raksti būs. Galvā jau visu laiku domas, par ko uzrakstīt, tik nesanāk dabūt līdz lasāmam formātam.

      Dzēst
    2. Jā, šis pazīstami, man tieši tāpat :)

      Dzēst
  3. Kas tas par tonālo, Bourjois? :)

    AtbildētDzēst