trešdiena, 2012. gada 2. maijs

The Body shop Extra Virgin Minerals tonālais krēms

Bilde no thebodyshop-usa.com
Šis tonālais krēms ir minerālu līnijas pārstāvis. Tam ir SPF 30, kas ir sevišķi svarīgi tuvojoties vasarai, pieejams 10 toņos. Man ir tonis 105- Rose ivory, viens no gaišākajiem pieejamajiem.
Šī tonālā krēma sastāvā ir olīveļļa un manula eļļa, taču tas nebūt nav eļļains uz sejas un neizraisa spīdēšanu, arī pēc pāris stundām uz manas sejas neparādās spīdums. Pirmais,ko sajutu lietojot šo tonālo krēmu- aromāts, tas ir diez gan specifisks, pat nezinu ar ko tas man asociējas, bet tas nav noturīgs pēc produkta uzklāšanas uz sejas. Šim tonālajam krēmam ir neierasti šķidra konsistence, taču klājas un izlīdzinās tas ļoti labi. Pēc pārdevējas ieteikuma, paņēmu pustonīti tumšāku tonālo krēmu nekā ir mana āda, lai pēc pirmās saulītes nav jāpērk tumšāks tonis. Neskatoties uz to tas labi izlīdzinās un saplūst ar manu sejas toni, neradot maskas efektu. Šis ir viegls tonālais krēms, vidēji sedzošs, lielākām  ādas nepilnībām papildus jālieto konsīleris. Lai gan solīta noturība ir līdz pat 14 stundām, uz manas sejas tas turas kādas 7. ( Bet mana āda vispār nav pateicīga ilglaicīgai kosmētikas noturībai!). Iepakojums ar dozatoru, vienai reizei nepieciešams pavisam neliels daudzums!
 

Sastāvs: Aqua (Solvent/Diluent), Undecane (Emollient), Coco-Caprylate (Skin Conditioning Agent), Talc (Absorbent/Bulking Agent), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Sunscreen), PEG-30 Dipolyhydroxystearate (Emulsifier), Tridecane (Emollient), Glycerin (Humectant), Olea Europaea Fruit Oil (Emollient), Titanium Dioxide (Sunscreen), Disteardimonium Hectorite (Suspending Agent), Ethylene Brassylate (Masking Agent), Calcium Carbonate (Absorbant), Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Triethoxycaprylylsilane (Binder), Magnesium Stearate (Anticaking Agent), Ethylhexylglycerin (Skin-Conditioning Agent), Hexylene Glycol (Humectant), Aluminum Hydroxide (Opacifier). [+/- CI 77891 (Colour), CI 77492 (Colour), CI 77491 (Colour), CI 77499 (Colour)]. 
Tilpums: 28ml
Cena: 15,30 LS
Vertējums: 8/10 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru