ceturtdiena, 2012. gada 10. maijs

NUXE Eau Demaquillante Micellaire Aux 3 Roses

Pirms kāda laika pasūtīju šo micerālo ūdeni no NUXE, kura sastāvā ir 3 rožu- melnās, baltās un sarkanās- ekstrakti. Tā kā produkta sastāvā ir arī zaļās tējas ekstrakti, tas darbojas ka antioksidants. Kā jau nosaukums saka priekšā, šīs produkts smaržo pēc rozēm, taču nevis uzbāzīgām, bet pilnām ar svaiguma šalti. Sajūtas lietojot šo ūdeni ir fantastiskas, tas spirdzina ādu un rada ļoti patīkamu vēsuma sajūtu ( taču nesaldē), tāpēc paredzu- būs mans top produkts vasarā, jo esmu par slinku, lai ražotu ledus kubiņus ar ko iepriecināt un atmodināt ādu. Sevišķi piemērots slinķiem, jo tīra un tonizē vienlaikus, bet brīdinu- ja uz sejas ir vairāk kosmētikas, pirms tam būs nepieciešams lietot kosmētikas noņēmēju vai citu "jaudīgāku" tīrītāju un šo micerālo ūdeni varēs izmantot noslēgumā kā tonizētāju. Pēc tā lietošanas jāļauj tam iesūkties pāris minūtes, jo tikko pēc uzklāšanas tas ir jūtams uz ādas ( kā neliels lipīgums, man gan tas netraucē), bet pāris minūšu laikā iesūcas. Produktu ir iespējams lietot ekonomiski, bet negribas, jo spirdzinājums ir tiiiik patīkams, ka lietoju šo ūdeni diez gan bagātīgi.
Sastāvs
Lai gan produkta aprakstā bija minēts, ka sastāvā nav spirti, izrādās benzilspirts tomēr ir, taču neesmu novērojusi nedz alerģiskas reakcijas, nedz sausināšanu. (man ir kombinēta āda).

Cena: 14,50 paundi par 200 ml. Sūtīju no feelunique, bet arī Stockmanā ir NUXE produkcija ( diemžēl nezinu, vai ir šis produkts).
Vērtējums: 10/10

3 komentāri:

  1. Ceru, ka neņem ļaunā, ka rakstu ne pa tēmu, bet tu arī tiec nominēta Liebster Award!;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, kad būs brīvs brīdis, padošu tālāk šo padarīšanu.

      Dzēst