sestdiena, 2012. gada 11. augusts

Mill creek biotīna šampūns

Attēls ņemts šeit
Parasti ar šampūniem man ir tikai divu veidu attiecības- patīk vai nepatīk. Bet šis ir pamanījies manās acīs tikt augstāk par patīk- tāpēc arī atsevišķs raksts par šo šampūnu. Biotīns jeb H vitamīns ir ieteicams iekšķīgai lietošanai bojātu matu atveseļošanai un vispār skaistu matu iegūšanai, bet redz ka arī no ārpuses iedarbojas lieliski.
Šampūna sastāvā ir arī daudzas citas vērtīgas vielas matiem, piemēram kokosriekstu eļļa, B5 vitamīns, kolagēns, vitamīns A, dažādi ekstrakti. Neskatoties uz to, ka sastāvā nav sulfātu, tas pilnīgi apmierinoši puto un teicami izmazgā matus. Konsistence ir nedaudz biezāka nekā vairumam manis mēģināto šampūnu, bet tas ir tikai pluss šajā gadījumā- tas ir ekonomiskāks. Aromāts ir pavisam neuzbāzīgs, viegli saldens, bet pēc mazgāšanas nepaliek matos. Papildus matu mazgāšanai tas arī kopj matus, domāju, ka steidzoties pat bez balzāma ielikšanas mati būs viegli izķemmējami un spīdīgi, jo mazgājot lieliski jūtas, ka mati paliek tādi zīdaini, zīdaini un neveļās. Pirms šī šampūna man likās, ka šampūns jau ir tikai attīrīšanas ierocis, bet redz ka var apvienot arī ar kopšanu.
Iegādājams iherbā šeit, cena 5, 74 $ par 250 ml
Vērtējums: 10/10
P.S. ja iepirksies iherbā pirmo reizi, šobrīd ar kodu BES060 saņemsi savam pirmajam sūtījumam 10$ atlaidi ( ja pirkuma summa būs vismaz 40$)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru