sestdiena, 2012. gada 4. augusts

Uoga uoga- Go nuts! sejas skrubja atsauksme

Šodien dalīšos savos iespaidos par mūsu kaimiņu lietuviešu ražojumu- Go nuts! jau ilgu laiku metu acis uz viņu produktiem un nu beidzot esmu saņēmusies un nopirkusi šo to pamēģināt. Uoga Uoga ražo naturālo kosmētiku, kas ražota ar rokām, līdz ar to tai ir īss realizācijas termiņš un nepirku neko daudz, lai nav jāizmet pēc tam. Sastāvā ir tikai auksta spieduma nerafinētās eļļas, ēteriskās eļļas, svaigi augļi un ogas, ārstnieciskās zāles un citas dabīgās sastāvdaļas.
 Go nuts ir maigs birstošais sejas skrubis, kas sastāv no:  Auzu miltiem, mandeļu riekstiem, saulespuķu sēklām, baltā māla un kanēļa. Iepakojumā ir 50 ml. Jāsaka, ka interneta veikalos radās iespaids, ka bundulīši ir nedaudz lielāki nekā tie ir dzīvē.
 Ražotājs sola, ka skrubis notīra netīrumus un nogurušas ādas atlikumus!  Mandeļu rieksti un saulespuķu sēklas rūpīgi attīra adu un piešķir tai neatkārtojamu mirdzumu. Kanēlis stimulē asinsriti, bet riekstu olbaltumvielas un taukskābes baro un aizsargā sejas ādu.
Es saku: Skrubis ir patiešām maigs, vairāk derēs, lai attīrītu seju no netīrumiem un radītu svaiguma sajūtu, kā poru attīrītājs šis noteikti nederēs. Skrubja pūderis ir ļoti, ļoti maigs un domāju, ka arī jutīgāko ādu tas nekairinās. Nejūtu nedz velkošas, nedz sausinošas sajūtas, pēc skrubēšanās ( pat negribās to saukt par skrubēšanu, bet tādu patīkamu sejas attīrīšanu).

Ražotājs saka, ka pirms lietošanas atsevišķā traukā pūderis jāsajauc ar pienu vai ūdeni, es to vienkārši daru rokā. Pēc sejas attīrīšanas, tā jānomazgā ar remdenu ūdeni Jāņem ir pavisam neliels pūdera daudzums, jo pēc sajaukšanas ar šķidrumu tas uzbriest, līdz ar to mazais iepakojums pietiks ilgam laikam. Šādi tas izskatās sajaukts ar ūdeni:
Ar šādu daudzumu pilnīgi pietiek sejas un kakla attīrīšanai. Šis produkts man nedaudz atgādina redzētās bildes ar LUSH sejas attīrīšanas produktiem, kas lietojami līdzīgi, bet par funkcionēšanu nemāku spriest, jo neesmu tos mēģinājusi.
Trauciņā skrubis tik tiešām smaržo pēc riekstiem, bet tiklīdz saskaras ar šķidrumu aromāts izmainās un smaržo pēc auzu pārslām ar kanēli.
Diemžēl šīm produktam ir arī maziņi mīnusiņi- jālieto ļoti uzmanīgi, sevišķi, ja nav paredzēts pēc tam mazgāt matus. Ja iekļūst matos, praktiski neiespējami dabūt ārā bez mazgāšanas+ nav sevišķi estētisks izskats. Arī no sejas jānomazgā sevišķi rūpīgi.
Iegādājams Latvijas internetveikalos, cena 2,77 Ls.
Vērtējums: 8/10
Vai esi mēģinājusi kādu Uoga uoga produktu? kā patika?

5 komentāri:

  1. Kādā internetveikalā tu pasūtīji?

    myvividvvorld.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  2. Skats nav tas labākais, bet domāju ir tā vērts nopirkt un izmēģināt.
    Un vispār brīnos, ka tik lēti priekš dabīgās kosmētikas.:)

    AtbildētDzēst
  3. Jā, šī brenda kosmētikas cenas ir pat ļoti pieejamas ;)

    AtbildētDzēst
  4. Man patīk Oga Oga. Vismīļākais produkts ir krēms "Olīvu krasts". Tā smarža mani iedvesmo un lutina tad, kad ārā nomācies, trūkst saules un atpūtas sajūta jāmeklē kā ar uguni.
    Atsauksme lasāma šeit - http://shapesarunas.wordpress.lv/2012/12/04/oga-oga-dabiga-kosmetika/

    AtbildētDzēst