sestdiena, 2013. gada 18. maijs

Biosilk revive dry clean shampoo, atsauksme

Šo sauso šampūnu iegādājos akli uzticoties veikala konsultantes ieteikumiem. Pati no biosilk nebiju līdz šim neko mēģinājusi, bet gana daudz pozitīju atsauksmju bija lasītas, tāpēc arī daudz nedomāju un, paļaujoties, ka tieši šis esot labs, nopirku.
Šampūna sastāvs daudz bagātāks, nekā iepriekš lietotajiem, papildus šķidrajam zīdam, piparmētru, lavandas u.c. ekstrakti. Laikam tieši pateicoties tiem, sausajam šampūnam ir ļoti patīkams, nedaudz pieklusināts aromāts. Arī izsmidzinātājs ļoti ērts.
Šeit labās īpašības beidzās. Mēginot panākt, ka mati būtu attīrīti, bet nezaudētu dabisko spīdumu, kā tas parasti notiek iepūšot sauso šampūnu, pamatfunkciju- likt matiem vēl vienu dienu izskatīties tīriem, tas nepilda. Mēģināju pieradināt dažādi- pavisam nelielu daudzumu, lielāku, paturēt matos pirms ķemmēšanas un kā tik vēl ne, vienīgais, ko panācu smuku aromātu matiem. Varbūt ir kāds man nezināms knifiņš, kas tomēr liek tam darboties?

Vērtējums: 2/10 ( sastāvs un aromāts)
Cena: ap 10 ls
Secinājums: turpināt uzticēties savām zināšanām, lasītajām atsauksmēm, ar konsultantēm veikalā parunāt, bet turpināt pret ieteikumiem izturēties tikpat rezervēti, kā pirms šī pirkuma. Kā Jums, uzticaties ieteikumiem vai nē?

6 komentāri:

  1. Neuzticos pilnībā, jo viņu intereses tomēr tendētas vairāk uz peļņas gūšanu, nevis klientu apmierinātību , nerunājot par efektu. Man pat šķiet, ka brīžiem es zinu vairāk nekā konsultanti :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, diemžēl nākas tādus sastapt, reizēm pajautā kaut ko, skatās uz mani kā no kosmosa būtu nākusi un prasītu par ko citu ne precēm, ko viņas pārdod :D

      Dzēst
  2. žēl, ka tā. Man patīk Andrew Barton, bet, ik pa laikam, gribas pamēģināt kaut ko jaunu, un, parasti, šie mēģinājumi ir bēdīgi un atgriežos pie Andrew Barton :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī AB ir favorīts, bet tāpat jau vajag kaut ko citu pamēģināt ..

      Dzēst
  3. Sauso šampūnu mēģinājusi gan neesmu, bet paldies par atsauksmi!
    Turpretim no Biosilk matu zīds un tās pašas sērijas šampūns un kondicionieris ir ļoti labs, žēl, ka tik dārgs! :-)

    AtbildētDzēst