piektdiena, 2013. gada 31. maijs

Piebeigts maijā

Labu laiciņu nekas nav rakstīts, biju prom un nebija īsti ne laiks, ne iespējas. Tomēr arī šomēnes ir diez gan tukšo produktu, lai taptu raksts, tad nu ķeros klāt.
1. LUSH Cupcake svaigā maska- šokolāde un piparmētras taukainai ādai, labi atsvaidzina, noņem lieko spīdumu. Patika. Pilna atsauksme šeit.
2. JOIK acu krēms- ļoti patika darbībā, bet iepakojums gan nepatika, nehigiēnisks un tā kā ir bez dozatora, beidzās ātrāk nekā vidēji acu krēms, bet pats krēms bija labs. Atsauksme šeit.
3. Live clean mitrinošs šampūns- patīkams šampūns, maigi attīrīja un nesausināja matus. Diemžēl LV vairs nav nopērkams.
4. Madara roku krēms- patīk iedarbība, pietiekami kopjošs, bet arī neaizņem mūžību, lai iesūktos. Arī aromāts manam degunam patika.
5. Essence nagu laka tonī Cafe ole- super nude tonis, der pie visa un visās situācijās. ļoti iespējams, ka tiks iegādāts atkārtoti arī no jaunā dizaina nagu lakām.
6. Madara attīrošais sejas pieniņš- bija lielisks vēsākam laikam, bagātīgs un barojošs, bet iepakojums bija katastrofa, kad palika kāda 1/5 dabūt laukā nebija iespējams un bija pamatīgi jānomokās.
7. Organic shop sejas gomāža- lietoju dušā maigai sejas attīrīšanai. Vairāk piemērota jutīgai ādai, nederēs tiem, kam patīk dziļāka attīrīšana. Atsauksme šeit.
8. Reviva labs rožūdens- par šo biju sajūsmā! Pilna atsauksme šeit.
9. poras attīrošie plāksteri- veica savu darbiņu, bet nekas īpašs.
10. YSL Touche eclat izgaismojošs korektors- nebija slikts produkts, tomēr līdzvērtīgus var atrast arī zemākas cenas kategorijās.
11. LUSH Bubblegum lūpu skrubis- tā kā produkts bija ļoti ekonomisks, uz derīguma termiņa beigām sanāca to lietot arī rokām, darbojās tikpat lieliski ka uz lūpām.
12. Smaržu paraudziņi, Lancome la vie est belle patika tik ļoti, ka nu ir manā wishlistā. J Lopesas smaržas gan neiekaroja simpātijas.

Kāds ir Tavs pēdējais izlietotais produkts, kas iekarojis simpātijas un ir ieteikšanas vērts?

7 komentāri:

  1. Mans šī mēneša "tukšinieku" ieteikums ir Bioderma Sensibio dermatoloģiskais ūdens sejai. Lieki teikt, ka iepirku jau jauno iepakojumu!

    La Vie est Belle manam degunam ļoti atgādina V&R Flowerbomb.

    AtbildētDzēst
  2. Man tās Lacoste liekas druscītiņ pa saldu. :) Tomēr skatos labi pastrādājusi ar produktu tērēšanu! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Likās , ka būs daudz vairāk, daudzi produkti palika tādi, kas tūliņ tūlin būs cauri, izskatās, ka jūnijs būs ražīgs :p

      Dzēst
  3. Kāds tilpums ir YSL korektoram?
    Laikam daudzo labo atsauksmu vadīta, pamēģināšu kaut ko no Lush. Lūpu skrubis būtu tieši laikā. Šobrīd izlīdzos ar brūno cukuru un medu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 2,5 ml. Pietika diez gan ilgam laikam.
      Eh, man kaut kā slinkums gatavot pašai, ērtāk paņemt no bundulīša.

      Dzēst
  4. man tas YSL arī nesajūsmināja. no saviem tukšumiem iesaku izmēģināt Andrew Barton Frizz Tamer masku (ja ir aktuāla pūkainu matu problēma)

    AtbildētDzēst