trešdiena, 2012. gada 3. oktobris

Attirance rožu sejas krēms, atsauksme

        Šis krēms tika nopirkts pēc draudzenes labajām atsauksmēm, kā arī iepazīstoties ar šīs firmas kosmētiku, konsultante slavēja šo kā pašu labāko sejas kopšanas sēriju. Krēma trauciņš no smaga stikla, patīkami turēt rokās. Protams, ar pirkstu ņemamie krēmi nav tie higiēniskākie, bet nu cenšos darīt visu iespējamo lietas labā pirms lietošanas.

Sastāvā damaskas rozes ekstrakts, vīnogu kauliņu ekstrakts, rozmarīna ekstrakts, argāna eļļa, kā arī citi vērtīgi ekstrakti un eļļas. Neskatoties uz bagātīgo sastāvu, krēms ir vieglas konsistences, ātri iesūcas, nav taukains. Lieliski klāt zem kosmētikas. Sastāvā ir arī alkohols, bet manu ādu nesausina it nemaz. Viss tiešām pēc pamēģināšanas šķita rožaini, vienīgais, kad man šis krēms galīgi neder un rada diskomfortu- ejot uz treniņu. Sajūta, ka zem tā āda neelpo, pieļauju, ka pie vainas silikons. Dīvaini- jo mēģināti arī citi krēmi, kuru sastāvā tas bija, bet neko līdzīgu nenovēroju. Aromāts- viegls un neuzbāzīgs rožu, bet tāds, kas varētu patikt pat rožu nemīļotājiem.
Kopumā- viegls, patīkams krēms, tikai nu komplektā ar sportošanu ni un ni. Ražotājs sola arī jaunību atgriezt ādai, bet to nevaru novērtēt, jo pašai vēl tās ir gana un arī draudzenei šis jautājums nav vēl aktuāls. Draudzene pērk atkārtoti, es laikam - nedarīšu to.
Cena: 26,90
Vertējums: 6-7/10

1 komentārs: