sestdiena, 2012. gada 13. oktobris

Baikal herbals Atjaunojoša eļļa trausliem un bojātiem matiem, atsauksme

Baikal herbals matu eļļa, kas jālieto pirms mazgāšanas. Ražotājs rekomendē paturēt matos 50-60 min., bet, ja laiks man atļauj, turu to ilgāk. 
Ražotājs sola, ka dadzis baros un stiprinās matus. Asinszāle un melnie pipari veicinās matu augšanu, mežroze mitrina ādu, novērš matu trauslumu un izkrišanu.
Varu piekrist, ka eļļa patiešām palīdz pret minētajām problēmām, turklāt padara matus arī spīdīgākus. Nenovēroju lielāku matu taukošanos. Aromāts- zālīšu, tādas bagātīgas ziedu pļavas. 
Bet ir viens bet... nu nesaprotu, kāpēc ir jāsabojā tāds foršs produkts ar iepakojumu? Izsmidzinātājs ir vienkārši briesmīgs, eļļa tiek nevis smalki izsmidzināta pa visiem matiem, bet vienā punktā. Pirmajā lietošanas reizē tika gan uz istabas sienas, gan svarīgas kleitas. Tā kā no smidzinātāja nekādas jēgas, vispirms eļļa jāsmidzina rokās un tad tikai jāsmērē matos, savādāk ar eļļu būs visi tuvākie objekti.
Sastāvs:
 
Iegādāties var Siberikas veikalos.
Vērtējums: 8/10 bet iepakojuma dēļ šaubos, vai pirkšu atkārtoti.

2 komentāri:

  1. Atbildes
    1. kaut kā nofeiloju un noņēmu Tavu komentāru, nebija speciāli! Bet nu es reizem vispār brīnos, vai tad ražotaji tos iepakojumus nemaz netestē>

      Dzēst