otrdiena, 2012. gada 9. oktobris

Чистая линия krēms ķermenim "Siluetu modelējošs" , atsauksme

Tāpat kā vairums cilvēku neticu šādiem krēmiem piedēvētam brīnumainām īpašībām, kas bez jebkāda ieguldījuma padarīs slaidu un skaistu. Bet papildus citiem centieniem- kāpēc nepamēģināt?
Ražotājs sola: Veicina tauku nosēdumu sadedzināšanu un samazina strijas, pilnveido ķermeņa kontūras. Stimulē asinsriti un vielmaiņu ādā, paātrina toksīnu izvadīšanu, samazina striju veidošanās risku. Kā arī 7 dienu laikā -2,5 cm ( cipars nereāls, lai to sasniegtu nopietns darbs sporta klubā un virtuvē, domājot, kas tiek bāzts mutē). Bet nu pārvaru ne vien slinkumu katru dienu vismaz 1x smērēt krēmu un veikt mērījumus. Jāsaka, ka nedēļas laikā patiešām bija 0,5 cm nost. Tiesa, apmeklēju treniņus, tāpat kā iepriekš. Nebiju sekojusi pirms tam apkārtmēru izmaiņām, bet nu 0,5 cm nedēļas laikā man tik un tā liekas pieklājīgi. Domāju, ka izmantojot tikai krēmu rezultāts būtu nekāds, bet kā papildus līdzeklis ceļā pret lielisko augumu mani patīkami pārsteidza.
Krēms ātri iesūcas, pieder pie tiem, kas rada atvēsinošu efektu, bet nevis tik traki, ka vēl pāris stundas ciet nenormālu aukstumu, pat man, kā cilvēkam, kas nesajūsminās par krēmiem kam ir jebkāds termoefekts, nebija iebildumi pret šī krēma atvēsinošajām īpašībām. Krēms labi iesūcas, āda ir mitrināta. Krēma sastāvā ir šī sviests, nātru ekstrakts, kofeīns, žeņšeņa ekstrakts, vitamīns B5, ēterisko eļļu fitokomplekss. Pašās sastāva beigās arī pāris parabēni, bet tā kā beigās- tad koncentrācija niecīga. Aromāts atsvaidzinošs, atgādina mētras. Vienīga problēma, tāpat kā daudziem citiem produktiem, iepakojums- kad iet uz beigām grūtāk dabūt ārā.
Cena: ap 3 latiem
Vertējums: 8/10 ( mīnusiņš par iepakojumu un nevēlamām sastāvdaļām).
* krēmu lietoju tikai uz augšstilbiem

2 komentāri:

  1. Man šīs sērijas skrubis ļotiļoti patīk. Par tādu cenu vispār...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. o, viņiem ir ķermeņa skrubji? Nebiju pievērsusi uzmanību.

      Dzēst