ceturtdiena, 2012. gada 14. jūnijs

Alba Botanica kona-coffee after-sun lotion

Sākusies sauļošanās sezona un sevišķi liela uzmanība jāpievērš ādas aizsardzībai pret sauli un rūpēm par to pēc sauļošanās. Pastāstīšu par savu favorītkrēmu pēc sauļošanās.
Šis nav klasiskais ūdeņainās konsistences želejkrēms, kādi vairumā ir krēmi, kas paredzēti lietošanai pēc sauļošanās. Konsistence ir kā biezam losjonam, ko nodrošina sastāvā esošais šī un kakao sviests un daudzās eļļas.
Neskatoties uz biezo krēma konsistenci, tas labi izlīdzinās un salīdzinoši ātri iesūcas ( taču ne momentāni, kādas pāris minūtes ir jāuzgaida, taču tas ir tā vērts!). Krēmam ir ļoti interesants aromāts- rūgta kafija kopā ar papaiju un tropisku piesitienu, tas nav šķebinošs kā varētu likties, vismaz manam degunam tas liekas tāds riktīgi garšīgs. Kādu laiku tas arī saglabājas uz ādas ( nepatiks tiem, kas ir fani produktiem bez aromāta). Āda jūtas patiešām bagātīgi pabarota un mitrināta, ražotājs arī sola, ka zaļās tējas ekstrakti palīdz cīnīties pret brīvo radikāļu ietekmi, ko gan es nevaru nekādi noteikt, bet ja tas tā tiešām ir- jo patīkamāk. Vienīgais mīnusiņš- tā kā krēmam nav dozators un ir bieza konsistence, tas ir jāsakrata uz leju, lai to dabūtu ārā vai jāglabā otrādi, taču ar šo iepakojumu tas ir sarežģīti.
Sastāvs: Purified water, certified organic aloe barbadensis leaf juice, sorbitol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, vegetable glycerin, cetyl alcohol, stearic acid, dimethicone, theobroma cacao (cocoa) seed butter, tocopherol (vitamin E), macadamia ternifolia seed oil, aleurites moluccana seed oil, macrocystis pyrifera extract, allantoin, panthenol, extracts of zingiber zerumbet (awapuhi), ananas sativus (pineapple) fruit, glycyrrhiza glabra (licorice), carica papaya (papaya) fruit and organic coffea arabica (kona coffee), theophylline sillinate (caffeine), butyrospermum parkii (shea butter), borago officinalis seed oil, sodium PCA, sodium cocoyl glutamate, linum usitatissimum (linseed) seed oil, sodium carbomer, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, benzyl alcohol, caramel, fragrance.
Iegādājams iherb. com , iepakojumā ir 250 ml, cena 7.46 $
Vērtējums: 9/10 ( mīnusiņš par iepakojumu, bet pats krēms ir lielisks). 
 

4 komentāri:

  1. Izklausās ļoti labs, Alba Botanica ir mans favorīts ķermeņa kopšanas produktos.
    Nezinu tikai, kā tagad tos dabūšu, ja iherbs tā nesmuki sācis uzvesties :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pēc pirmā PVN samaksāšanas un ilgās piegādes man arī šķita, ka pārtraukšu sūtīt no iherba, bet tomēr apskatoties šauro piedāvājumu un neadekvātās cenas pie mums, tik un tā turpinu ļauties šai mazajai atkarībai.

      Dzēst
    2. Jā, vienīgi tagad pasūtot šo losjonu, tas atnāks kā reiz uz vasaras beigām :D
      Bet es domāju, ka es arī visticamāk turpināšu sūtīt :)

      Dzēst
    3. tagad it kā esot uzlabojusies situācija, un ~ mēnesi nākot.

      Dzēst