trešdiena, 2012. gada 6. jūnijs

Vai gaidīju par daudz?

Šodien apskats par Clarins Rouge Prodige tonī Rosy coral.
Iepakojums ar pārdomātu dizainu, lūpu krāsai patīkams svars, prieks tādu būtu izvilkt no kosmētikas maciņa ne tikai mājās krāsojoties.
Rozīgu koraļļu tonis, ar pavisam sīku zeltītu šimmeri. Diemžēl tonis ir skaists korālis tikai līdz uzklāšanai, jo lūpu krāsai trūkst pigmenta, tā ir kā parasts lūpu balzāms ar minimālu tonīti. Sākumā šimmeris nav īpaši pamanāms, bet kad pamazām sākt pazust lūpu krāsa ( un uz to nav jāgaida solītās ilgās stundas), šimmeris paliek aizvien pamanāmāks, līdz uz lūpām paliek tikai tas vien. Ne lielā daudzumā, bet tomēr.. gribētos lai pakāpeniski pazūd viss!
 Lūpu krāsai piemīt viegla saldena smarža, patīkama un neuzbāzīga. Klājas produkts viegli, bet uz lūpam jūtas nevis kā solītais mitrinošais efekts, vienlaicīgi nodrošinot lūpu barošanu, bet gan drīzāk kā pasmags barojošais, arī pašai lūpu krāsai ir bagātīga konsistence. Sastāvā ir Fridelity ( lai kas tas arī būtu) pērļu tehnoloģija, kas laikam ari pie vainas spīdumiņiem, kas uz lūpām paliek pēc pašas lūpu krāsas ( man gan gribas teikt tonējošā balzāma) pazušanas.
Šādi izskatās uz lūpām.
Vērtējums: 6/10. Varbūt ja nosaukums būtu balzāms liktu 7, bet ņemot vēl vērā, ka šī nav drug-store lūpu krāsa, vairāk nav pelnīts. Gan jau pamazām tiks izlietota, bet mīļāko produktu listē neiekļūs.

2 komentāri:

  1. ta ir biezha paradiba lupu krasam ar zelta shimmeri- tonis "noests", bet zelts vel turas. Man ari tas nepatik.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ne tikai lūpenēm ar zelta šimmeri gadījies tāds niķis :(

      Dzēst