svētdiena, 2012. gada 17. jūnijs

Dessert Essence organics Hand and body lotion

Iherb piedāvājums ir neizmērojami plašs un vienmēr gribas pamēģināt kaut ko jaunu, bet Dessert Essence roku un ķermeņa losjoni ir viena no retajām lietām, kas man patīk tik ļoti, ka pasūtu to atkārtoti, vien pamainot losjona aromātu. Šobrīd lietoju "tropical coconut" , kas ir svaigs kokosriekstu aromāts, lai arī aromāts ir pietiekami stiprs, lai radītu patīkamas sajūtas to lietojot, tas ilgi nesaglabājas uz ādas, kas priekš manis ir pluss.
Pamatā šis losjons tiek izmantots kā roku krēms, kas vienmēr glabājas uz nakts skapīša, jo pilda divas man svarīgākās roku krēma funkcijas- lieliski mitrina ādu, nav nepieciešamības to bieži atkārtoti uzklāt, kā arī tas ļoti ātri iesūcas ādā, nevaru ciest, ka pēc citiem roku krēmiem paliek lipīgas rokas un ilgi neko nevar darīt, vai pieskaroties paliek taukaini pleķi. Tā kā šim losjonam iepakojumā ir 237 ml, tad lietojot to pārsvarā kā roku losjonu, tas pietiek ilgam laikam. Iepriekš esmu lietojusi arī ar vaniļas smaržu, arī tas man patika. Nākamais wishlistā ir mandeļu, kas ir liels pluss alerģiskiem cilvēkiem- šis losjons tiek piedāvāts arī bez aromāta.
Sastāvs: Aloe barbadensis leaf (aloe vera) juice*, cocos nucifera (coconut) fruit extract*, butyrospermum parkii (shea) butter*, SD alcohol 38-B*, glycerin (palm), hydrolyzed jojoba esters, jojoba esters, stearic acid (coconut), cetyl alcohol (coconut), leuconostoc radish root ferment filtrate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, natural fragrance/flavor (parfum/aroma), simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, tocopherol (vitamin E), lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, xanthan gum, sodium phytate, water (aqua).
Krēma sastāvā nav nedz parabēni, nedz silikoni, ftalāti, naftas pārstrādes produkti un citas nevēlamas sastāvdaļas, līdz ar to āda tiek patiešām kopta, nevis īslaicīgi radīta sajūta, ka āda tiek kopta. 
Cena: 6, 03$ 
Vērtējums: 9/10
Šeit iespējams apskatīt visus piedāvātos aromātus šim losjonam. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru