sestdiena, 2012. gada 30. jūnijs

Piebeigts jūnijā

Vēl viens mēnesis nemanot ir paskrējis un 5 produkti ir pabeigti, šajā mēnesī kaut kā sanācis, ka vairums no tiem nav iekarojis manas simpātijas.
Ķermeņa kopšanas produkti.
Чистая линия upeņu ķermeņa pieniņš. Pirkts pēc ieteikuma, bet man nešķita nekas īpašs. Vienīgais, ko vērtēju kā plusu- aromātu un cenu. Īsi pēc lietošanas bija sajūta, ka nepieciešama papildus mitrināšana, produkts ir ļoti šķidrs, liels patēriņš. Solīto ķermeņa tvirtumu nemaz negaidīju no šī krēma un nesagaidīju, viennozīmīgi nepirkšu atkārtoti. 
Cottage karameļu skrubis/dušas želeja. Dušas želeja ar smalkām cukura daļiņām ar apdedzinātas karameles aromātu. Ne īsti dušas želeja, ne īsti skrubis. Iespējams derēs ļoti jutīgai ādai, bet manas simpātijas neiekaroja.
 Matu kopšanas produkti.
 Elfa dadžu šampūns. Par šo šampūnu jau daudz kur ir bijušas pozitīvas atsauksmes, vairuma lietu varu piekrist, vienīgi man ne pārāk patika aromāts un pēc tā lietošanas bija nepieciešams labs kondicionieris, jo manus matus nedaudz sausināja. 
Dadžu eļļa ar sarkanajiem pipariem no Multiluksa- patika, palīdz ne tikai pret matu izkrišanu, bet arī uzlabo matu izskatu. Cena tikai 1,20 ls. Nav sevišķi nekāds aromāts, pēc 2x matu mazgāšanas mati nav taukaini un netaukojas ātrāk kā parasti.  
 Essie nagu lakas bāze ar proteīnu. Laikam šī mēneša lielākā vilšanās.Kā redzams līdz galam nav izlietota, jo tas nebija iespējams- pamazām tā palika biezāka un biezāka, līdz vairs nebija vispār izmantojama. Ņemot vērā, ka šī nav tā lētākā bāze un lietoju to bieži, tad biju sevišķi nepatīkami pārsteigta par tik ātru sabiezēšanu. Nekādu proteīnu iedarbību uz nagiem arī nejutu. Viennozīmīgi atkārtoti nepirkšu.

8 komentāri:

  1. Laba ideja par šiem izlietotajiem produktiem konkrētajā menēsī!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būtu interesanti palasīt šāda veida postus arī citu latviešu blogeru izpildījumā. Kad produkts ir izlietots, tad jau ir izveidojies pilnvērtīgs iespaids par to.. ;)

      Dzēst
    2. Var tik tiešam šo te ideju izplatīt. Palūkošos, kas man tāds izlietots šomēness!:)

      Dzēst
    3. Man jau līdzīgs raksts ir bijis martā :) http://pietura23.blogspot.com/2012/03/tag-tuksas-pudelites-1.html

      Es arī esmu par šādiem rakstiem, jo pēc iepakojuma iztukšošanas jau ir izveidojies pilnīgāks iespaids par produktu.

      Dzēst
    4. Jā, reizēm tikko pēc nopirkšanas liekas, ka baigi labais produkts, bet kad palieto ilgāk, izrādās, ka tā nemaz nav un otrādāk...

      Dzēst
  2. Kur var iegādāties dadžu eļļu ar sarkanajiem pipariem?! :)

    AtbildētDzēst