trešdiena, 2012. gada 12. septembris

Attirance šokolādes dušas želeja, atsauksme

Kā noskaidrojuši JOY žurnālisti, šobrīd Latvijā ir vairāk nekā 30 firmas, kas ražo kosmētiku. Tad nu šodien par vienu no tām- Attirance. Kosmētika ir Francijas tradīciju iedvesmota, tiek pārdota 43 pasaules valstīs. Attirance ir ļoti plašs produktu klāsts- vairāk nekā 300 produkti- gan sejas, matu, ķermeņa kopšanai, vīriešu un bērnu līnijas, sveces un kas tik vēl nē..
Šodien dalīšos savos iespaidos par šokolādes dušas želeju, kas paredzēta sausas ādas kopšanai.
Ražotājs sola: Pavedinošs saldi rūgtens šokolādes aromāts un bagātīgas, samtainas putas – tāda ir „Šokolādes” dušas želeja. Šis smaržojošais produkts nevienu nespēj atstāt vienaldzīgu. Dušas želeja atver poras, izvada toksīnus, vienlaicīgi dziļi un intensīvi mitrina ādu, piešķirot tai jutekliski saldu aromātu.
Ko saku es?  Āda pēc šīs dušas želejas jūtas tiešām lieliski, gan attīrīta, gan mitrināta. Puto labi, bet ne pārspīlēti. Konsistence nav pārmērīgi šķidra, līdz ar to nav liels patēriņš.  Iepakojums arī ir ērts. Par smaržu... man tā īsti nesaistās ar šokolādi, tāda karamele, bišķi piededzināta. Aromāts jūtams tikai mazgājoties, pēc tam tas uz ādas nepaliek, kā sola ražotājs.Solījumi par poru atvēršanu un toksīnu izvadīšanu priekš dušas želejas man šķiet nedaudz par skaļu. Kopumā man produktā patīk viss, izņemot smaržu, nākamo reizi ņemšu citu aromātu.
Cena: 6,30 Ls
VērtējumsL 7/10

4 komentāri:

  1. Un tagad stāsti, šo tu nopirki vēl pirms apņemšanās ar 35 iepakojumiem?! :D

    Par tēmu runājot, tāda smarža man varētu patikt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šī tika iegādāta jau pirms kāda laiciņa. Pagaidām neesmu noteikumus pārkāpusi, man vienkārši ir ļoti, ļoti daudz kā neatrādīta, tā kā netrūks par ko rakstīt.

      Dzēst
  2. Iegādājama Kolonnā vai kur citur? Šī uz ziemas sezonu varētu būt tieši laikā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kolonnā, Tērbatas ielas sākumā viņiem ir pašiem savs veikaliņš, Dominā arī viņiem bija stendiņš, viņiem ir arī interneta veikals http://www.attirance.com/lv/catalogue

      Dzēst