ceturtdiena, 2012. gada 12. jūlijs

Baikal Herbals toniks kombinētai un taukainai ādai, atsauksme

Ražotājs šo toniku apraksta kā bagātu ar augsti efektīvām Baikāla augu eļļām un ekstraktiem. Sola ādas attīrīšanu, nomierināšanu, komfortu, ādas svaigumu, poru sašaurināšanu, tonizēšanu, sarkanumu novēršanu.
Sastāvs patiešām šim tonikam ir bagāts ar eļļām un ekstraktiem:
Patīkami, ka alkohols ir uz beigām sastāvā, jo vairums toniku, kas ir paredzēti taukainai ādai ir pārbāzti ar alkoholu, šim par alkohola klātbūtni neliecina nedz aromāts, nedz sajūtas uz sejas. Smarža ir tāda zālīšu ar minimālu piparmētras piesitienu, bet patīkamāka nekā Madarai ( vismaz manam degunam).
      Sajūtas ir tiešām labas- solījums, ka āda tiek nomierināta un izjūt komfortu tiek pildīts uz visiem 100%, arī svaigums jūtams. Āda jūtas arī mitrināta, nav tā nepatīkamā sausuma un vilkšanas sajūta, kas sastopama pēc dažu citu toniku taukainai ādai lietošanas. Par poru sašaurināšanu gan ir nedaudz par skaļu teikts, bet tā kā es šādu funkciju no tonika arī negaidu, tad man nav vilšanās sajūta.
nedaudz nepārdomāts ir iepakojums: 
Kad šāds iepakojums ir  dušas želejām un citiem biezākas konsistences produktiem, nav problēmas, bet šim tonikam pēc lietošanas un aizvēršanas, neliels daudzums produkta iztek kaut kā laukā, līdz ar to nav ieteicams to ņemt līdzi. Varbūt tikai man tāds brāķis gadījies?
Nopērkams Siberika veikalos, cena zem 2 ls par 170 ml.
vērtējums: 8/10
Kāda ir Tava pieredze ar Baikal Herbals?

4 komentāri:

  1. Vai, liels paldies par šo noderīgo rakstu! Man kā kombinētas problemātiskas ādas īpašniecei šis varētu labi derēt!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pamēģini un padalies atsauksmēs, arī ja nederēs- nebūs bagātība vējā ;)

      Dzēst
  2. Man ir šis toniks, tikai sausai ādai. Ļoti simpatizē sastāvs un izskatās,ka manai jūtelīgajai ādai patīk! Nebiju gaidījusi,ka par tik mazām naudiņām nopirkšu produktu,kas būs tik foršs! Man ar iepakojumu viss ok,tev kkas tur neriktīgs gadījies :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad pavisam patīkami, ka ar nākamajiem iepakojumiem nevajadzētu būt problēmām :)

      Dzēst