svētdiena, 2012. gada 22. jūlijs

Reviva Labs "Pomegranate/Lactic acid exfoliant" atsauksme

Šodien pastāstīšu par vienu produktu no plašajām iherb'a ārēm.
 Reviva Labs granātābolu un pienskābes sejas pīlings, kas vienlaicīgi ir arī skrubis, jo tajā ir smalkas augu daļiņas, līdz ar to tam ir dubulta iedarbība. Jāsaka šis produkts ir lielisks vidusceļš starp "neko nedod' un "pārāk abrazīvs sejas ādai". Piemērots arī biežai lietošanai un jutīgai ādai 9 man gan nav jutīga āda, bet domāju, ka problēmām nevajadzētu būt).
Produktam ir pastas konsistence, ar nelieliem augu gabaliņiem, bet tie nav kauliņi vai granulas, bet patiešām maigas konsistences, kas tik un tā patīkami masē un attīra sejas ādu.
Produktu uz sejas uzklāju ar sejas maskas otiņu, ļauju iedarboties kādas 5 minūtes, tad ar sejas sūklīti masējošām kustībām tīru nost, atlikumu noskalojot ar ūdeni. Uzklājot ir patīkami atvēsinoša sajūta, noņemšana ir nedaudz ķepīga, bet nav neiespējamā misija. Taču rezultāts ir tā vērts- sejas āda ir maiga, attīrīta, gludāka ( par rezultātiem ražotājs nudien nav melojis), nav nepatīkama vilkšanas un sausuma sajūta. Vienīgais, kas mani neuzrunā ir produkta smarža, nevaru teikt, ka man tā nepatīk, bet tā ir dīvaina, pat nezinu, kam tā līdzinās.Tā pīlings izskatās uz ādas->

Iepakojumā ir 55 grami, kas varētu pietikt 10-15 reizēm atkarībā no lietošanas manierēm. Cena 13,68$
Sastāvs:

Vērtējums: 8/10 ( mīnusiņš par aromātu, bet kopumā produkts man patīk).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru