piektdiena, 2012. gada 27. jūlijs

Stenders šokolādes cukura skrubis, atsauksme

Bilde no http://www.stenders-cosmetics.lv
Pirms kāda laika rakstīju par skrubi, kas mani nesajūsmināja, bet šodien- gluži pretēji! Pastāstīšu par Stendera šokolādes skrubi, kurā attīrošās funkcijas veic gan cukurs, gan malta kafija
Ražotājs sola:Šis uzmundrinošais ķermeņa skrubis ar cukura kristāliem nospodrina tevi no pilsētas pelēcības. Sajūti, kā dzīvinošās maltās kafijas daļiņas patīkami masē tavu ādu, atjaunojot tās tvirtumu. Vērtīgās dabiskās eļļas acumirklī mīkstina, sniedzot tavai ādai samtainu maigumu. Turklāt sparīgais kafijas un kakao aromātu duets piepildīs tevi ar enerģiju ikdienas spraigajam skrējienam.
 Ko saku es? Atverot skrubja iepakojumu sajūtu lielisku aromātu- kafija+rūgts aromātisks kakao, kas ir dabīgs un sagādā sajūsmu pat man, kafijas nedzērājam. Skrubja daļiņas ir ideālā izmēra, lai veiktu pietiekami ādas attīrīšanu, bet neradītu diskomfortu. Skrubējoties cukurs pamazām izšķīst, bet ar malto kafiju var veikt ādas masāžu arī ilgāku laiku, ja ir vēlēšanās. Pēc skrubja lietošanas āda ir ideāli pabarota un kopta, ko nodrošina mandeļu,saulespuķu, vīnogu kauliņu un aprikožu eļļa; kas man svarīgi- nav tās nepatīkamās eļļainās sajūtas, ko uzreiz gribās cītīgi nomazgāt to nost.

Sastāvs
 Vērtējums: 10/10
Cena: 6,40 ls par 250g

2 komentāri: